luni, 17 decembrie 2007

In cautarea visului romanesc...

Da,chiar am inceput sa ma aventurez in cautarea unui astfel de cosmar,mai mult din curiozitate decat din interes...
Visul romanesc are o definitie de basm mai mult: "Mancare si bautura pe gratis!"
In ce loc puteam sa incep mai bine aceasta cautare decat intr-o metropola cum e Bucurestiul,unde le vezi si auzi pe toate :)
Deocamdata,am gasit o jumatate din visul romanesc si anume "bautura pe gratis".Nu este o gluma,pregatiti-va bidoanele si la atac,ca doar e pe gratis,nu?
Este vorba de magazinul IKEA,mobila,chestii...DAR are si un restaurant cu specialitati suedeze zic ei.Elementul fantastic intervine atunci cand ti-ai terminat paharul cu suc pentru prima data...doamnelor si domnilor...este adevarat,puteti sa beti cati vreti,sa simtiti aceea satisfactie a lucrului gratuit si bun!Asa ca nu mai stati prea mult pe ganduri,hop la IKEA..cine stie..data viitoare cand un prieten iti va spune:"Hai la IKEA,whatever you're drinking..it's on me!" sa nu va entuziasmati prea tare!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Ikea e paradisul celor de la academia de politie:) e aproape si e singurul loc in care pot evada si ei :)

Volod spunea...

=)) Asta e tare de tot! :)) Probabil "specialitatile" alea suedeze or fi atat de nashpa, incat nu mai stiau cu ce sa-si atraga clientii. Acuma, stau eu ca prostu' si ma gandesc: daca restaurantul da bautura pe gratis, care e castigul lui? Pentru ca se stie ca niciodata clientul nu iese in castig. Poate ca ofera sucuri facute din praf concentrat dizolvat in apa, bere din cadere :)) sau alte minunatii de genul acesta, care sunt atat de ieftine, incat patronul isi permite sa le dea pe gratis. Deah...ce sa le faci? Carti pe gratis nu ofera nimeni ?

anita spunea...

de fapt la ikea nu se da bautura pe gratis. cumperi un pahar si folosesti paharul de cate ori vrei :)) destul de tare, nu? iar sucul e d-ala normal, cola chestii... si au o prajitura, pe care as lauda-o dar de ce sa fac io reclama gratuit?!

BlackShad spunea...

pai asta inseamna ca e suc gratis,daca tu cumperi paharul :)

anita spunea...

bine hai!

piky spunea...

:))))) maine ma duc si eu :)))

Anonim spunea...

ca sa intelegi visul romanesc tre' sa relatezi si contextu'... tara: romania limba: romana/rroma(+ alte dialecte) locatie: haznaua europei moneda:leu(ce ironic) populatie: 19mil in tara/cel putin 5 mil prin lume datini: frecatul dudei, vegheatul curtii vecinului idealul: ''mancare si bautura pe gratis'' motto: ''degeaba ai bani daca nu se vede'' stabilitate economica:....