sâmbătă, 1 septembrie 2007

De vorba cu o fosta prietena...

Dupa o cateva beri si o plimbare in compania detinatorului acestui blog, Domnul BlackShad, ajuns acasa, inevitabil am pornit rashnitza asta de computer si hai sa intru pe messenger. Intrand in vorba cu lumea, am ajuns sa discutam un subiect destul de interesant pentru o anumita persoana. Subiectul il constituia motivul pentru care eu vreau sa ma despart de actuala fosta prietena.
Si incepe dom’le respectiva si-mi face o lista lunga,nesfarsita si interminabila cu motivele pentru care actuala fosta e asa cum e. Dupa ce ca era la cel putin 1000km distanta de esenta subiectului, respectiva persoana (Raluk Rose_Angel – o fosta cucerire de-a mea din Generala) face urmatoarea remarca; si acum permiteti-mi sa citez: Raluk Rose_Angel: toate femeile's curve! Raluk Rose_Angel: dupa parerea mea !
Am ramas blocat,dar in acelasi timp amuzat de cele spuse de fata asta,care e o feminista convinsa, asa ca am vrut sa vad mai exact ce vrea ea sa spuna si am pus la status: “Raluk Rose_Angel: toate femeile's curve! “ Iar acum pentru a face toata relatarea asta sa fie si mai amuzanta, voi dai copy-paste aici la discutia dintre mine si Raluk Rose_Angel.

“Raluk Rose_Angel: gata mey..schimba avatarul
Raluk Rose_Angel: am impresia k iti bati joc d mine
Andrei_xp: avataru?
Andrei_xp: adik
Andrei_xp: imi bat joc d tine
Andrei_xp: k am o masina la avatar?
Raluk Rose_Angel: statusul
Raluk Rose_Angel: srry
Raluk Rose_Angel: plssss...scimba statusul
Andrei_xp: da' dc? nu esti in stare sa'ti asumi responsabilitatea vorbelor tale?”

Nu e de mirare ca a incurcat statusul cu avatarul! S-o fi emotionat cand si-a vazut id-ul de messenger la statusul meu, sau poate o fi crezut ca va fi asaltata de baieti,deoarece alta explicatie pentru a schimba statusul eu nu am gasit. Vreti mai mult? Va prezint, Continuarea!

“Raluk Rose_Angel: ba da
Raluk Rose_Angel: stii k asa a zis aproape si napoleon?
Raluk Rose_Angel: "toate femeile sunt tarfe mai putin sora si mama mea"..
Raluk Rose_Angel: "dar sa nu uitam k si ele sunt femei"
Raluk Rose_Angel: il iubesc p omul asta!”

Hmmm… Napoleon… Un om mic,cu idei mari neintelese de nimeni si prea greu de realizat! Seamana oare personajul nostru cu Napoleon? Asta deduceti voi din ceea ce urmeaza.

“Andrei_xp: lasa'ma domle cu napoleon
Andrei_xp: ca dak e asa
Andrei_xp: ne'ntoarcem si'n Evu Mediu
Andrei_xp: dar stii tu...ca napoleon...la fel de bine cum a zis ce'a zis...
Andrei_xp: a vrut sa cucereasca lumea
Andrei_xp: si si'a luat'o'n freza original
Raluk Rose_Angel: asta e..
Raluk Rose_Angel: nici iubirea nu o poti avea toata viata...
Raluk Rose_Angel: asa cum nici gloria lui nu a durat mult
Andrei_xp: dak mai vorbesti filosofand ma ia cu somn”

Dar deodata am realizat ca ea IAR vrea sa ma agate si de aceea a facut referire la ce a zis Napoleon; pentru a imi dovedi mie si probabil lumii intregi cum ca ea face abstractie de la regula.

“Andrei_xp: maai da tu acuma incerci sa ma agatzi sau cum?
Raluk Rose_Angel: no way
Andrei_xp: ba da
Andrei_xp: pt ca altfel nu se explica
Andrei_xp: aparitia acelui citat in conversatia noastra
Andrei_xp: citat pe care mi l'ai spus
Andrei_xp: deoarece vrei sa subliniezi faptul
Andrei_xp: ca tu faci abstractie de la regula
Raluk Rose_Angel: waleu.....
Raluk Rose_Angel: interpretezi gresit..”

Aaa…si inca ceva… tovarasha Raluk, crede ca vezi dom’le eu fac aluzii si vorbesc cu subinteles. Uite ba ca nu o fac! Vorbesc liber,oricand,oricum,oriunde si mai ales despre oricine vreau! Nu-ti convine? Consulta-mi avocatul!

P.S. In instanta sunt reprezentat de renumitul Domn BlackShad (student anul I la Drept)!
Asta doar ca sa ma laud :))))

16 comentarii:

Purple_Diamonds spunea...

Ai dreptate!! Esti tare mai Andrei:D ideea e ca unele/unii apara integritatea pe care nu o au si asta ai surprins f bine aicea. Astept urmatorul articol:)

Anonim spunea...

mda...f tare e andrei asta....knd nu are c face isi imagineaza k fetele se dau la el:)))

andrei_xp spunea...

ooo daaaa :))) sigur... am eu vedenii :)) si interpretez eu gresit nu? dar in fond...asta ai facut si tu... :))) si in plus... la cat de des aud ca mi se spune "esti sexy" am toate motivele sa cred ca ai vrut si ca vrei sa ma agati. pupici :* :))))

piky spunea...

=))))))))))))))))no coment =)))))))))))))))
of baietii astia :)))

Anonim spunea...

frustrarile copilariei . park ma regasesc si eu .. cale lunga mai e de batut dar hai .. abia ca ai 15 ani .. sau mai mult ? :P in fine, totul se rezuma la fete pan la urma insa modul tau de abordare cat si publicarea conversatie nu te face mai drept sau mai cunoscator si la urma urmei poate era un subiect " tare" dak si numai dak tipa ajungea sa-ti dea dreptate ce de fapt nici nu s-a intamplat. multa bafta la fete pt ca .. pare rau sa-ti spun : ai nevoie

andrei_xp spunea...

pentru Anonim: am doar cateva lucruri de zis si voi incerca sa fiu cat mai concis.
1. daca erai tare si aveai ceva de spus iti lasai numele aici,nu ramaneai anonim.
2. frate, nu toti sunt ca tine!
3. n-am 15 ani! cand eu traiam in comunism tu erai la tac'tu'n pantaloni.
4. n-am nevoie de bafta la fete! nu ma laud,dar nu-mi trag ce-are ursu'n loc de mana zi de zi pe site-uri xxx asa cum faci tu!
5. frustrat esti tu!
6. daca stiai sa citesti printre randuri iti intra in capu' ala prost faptul ca nu trebuia sa-mi dea ea dreptate in privinta fazei cu "agatatu'",dar de ce ma mir?! ideea era sa vada lumea ca exista persoane care se cred perfecte! apropos,stii sa citesti?
7. desi esti prost cu acte-n regula, marea problema e ca mai si umbli pe strada si consumi oxigenul altora!
8. nu ma intereseaza parerea ta si vreau sa spun ca ma poti injura sau poti spune tu tot ce vrei prin comentarii, ca doar am nevoie de ele ca sa urce blogul in topuri, si mi se rupe pula de parerea ta! :D clar?
9. prost ai fost,prost esti, prost o sa mori!

Anonim spunea...

Cand tu ai atitudinea asta knd cnv are alt punct d vedere... cum sa iti mai scrie cnv ceva?... oricum..ce naiba..tot tu ai dreptate.. (asha gandeste si unchiul meu... knd e beat) ..sunt Camelia- 11G(si nu sunt primul Anonim..doar am citit...si... :| 8-| )

Anonim spunea...

interesant .. o da .. deci din toata replica ta eu am inteles doar ca tu ma faci prost , prost etc... ei bine, vorba cameliei, dak tu asa stii sa contraataci o parere .. nasol. poate tu te crezi ala desteptu si de fapt parere contra nu mai exista si dak exista e proasta; acu cine e mai copil. apropo ca sa rezolv si problema cu anonimatu, imi era cam lene sa ma loghez dar intreaba-l pe sorin de alex , da, sunt eu ala la care are sorin link la blogu meu. ma gandesc ca deja poate ti-ai inghitzit limba si dak nu poate ma gandesc sa o inghitzi fortat numa asa ca vreau eu. da .. ma las si eu purtat de polemicile tale. in fine , problema lu sorin ca accepta posturile tale aberante(parerea mea) ceea ce nu e egal cu faptu ca esti prost si eu destept ci doar ca poate tie ti se pare interesant dar mie nu. cum spuneam si prima data : un comportament infantil si mai ai timp sa cresti. acu ce sa-ti urez eu tie: fii mai atent cum contraataci o parere pt ca nu se stie cu cine vorbesti si mai mult, cand nu intelegi o parere nu o considera ca e proasta, cine stie .. poate esti tu prost si nu o percepi . ok .ok am fost cam ironic .. in fine multa bafta

Anonim spunea...

Nu ma bag in discutiile voastre,singura idee pe care vreau s-o expun este k a contracara parerea unuia despre un post,in maniera in care ai facut-o tu(andrei_xp),mi se pare,realmente infantila. Te puteai abtine ushor de la comentariile gen 'consumi oxigen degeaba','esti prost','nu stii sa citesti',etc. Dak kiar doreai sa-ti mentii punctul de vedere,argumentandu-i k nu are dreptare,iar perspectiva ta este cea buna,o puteai face intr-o maniera mult mai eleganta si mai placuta, de altfel asa cum a facut-o el. Ideea e ca ,atata timp, kt persoana cu care vbesti iti ofera o alta parere,ascult-o. Ar putea fi kiar buna,iar tu sa nu te fi gandit la ea,nu pt k ai fi mai prost,ci doar dintr-o neatentie de moment. Maleabilitatea si lipsa de incapatanare excesiva sunt caracteristici necesare omului. Iar ideea k intri in top prin a face scandal si a vbi urat..sincer nu cred ca asta vrea Blackshad de la blogu lui... Parerea mea

BlackShad spunea...

E momentul potrivit sa apar si eu :))
Vad ca s-a incins treaba pe aici,s-a ajuns prea departe pentru o biata fata si "perla" ei.Ma bucur sa va vad parerile,inseamna ca ganditzi.Multzumesc pentru grija ta Alex,dar chiar credeai ca las pe unu de 15 anu sa posteze? :))
V-atzi contrat voi doi pe aici,dar nu-i nimic..contrazicerile aduc progres(nu din ala comunist :) )
Ca sa fie destul de clar,prin acest post s-a urmarit mai mult personulitatea dezvoltata pe net a unui exponent dintr'o categorie, nicidecum cuceriri personale.NU confundatzi blogerul cu persoana!!!

Anonim spunea...

a fost doar imginatia ta mey andrei...nu ti-am zis never k esti "sexy"....confunzi persoana probabil...
si blackshad nu ma cunosti k sa zici k sunt o "biata fata"....

BlackShad spunea...

Nici nu mi-as dori :)

Anonim spunea...

ba andrei tu parca erai logodit cu ada,nu?

Anonim spunea...

c nu face omu' pt "rating"...:)))

BlackShad spunea...

Chiar asa,nu'tzi ajunge cat rating ai? :))

Anonim spunea...

eu sau tu?:)))