vineri, 31 august 2007

Slayer sau Player?

slayer = the one who kills his time with a long term duration
player = the one who plays "let's fuck"

Cred ca multi dintre voi ati avut o mare iubire. Am dreptate? Dar cred ca stiti si voi cum e dupa o perioada. Nu spun ca e plictisitor sa vezi aceeasi persoana zi de zi, la aceeasi ora si sa faci aceleasi lucruri, dar parca simti nevoia de ceva nou.Pentru a ma putea intelege mai bine, propun un exercitiu de imaginatie. Imagineaza-ti ca esti Adam, si ca o vezi pe duduia botezata de tine, EVA, in fiecare zi, facand aceleasi lucruri. Tu, ADAM, simti nevoia (ca tot omul) sa cercetezi, sa cunosti. De aici a venit si caderea omului in pacat, sau izgonirea lui din Rai sau cum vreti sa o numiti.
Se spune ca atunci cand iubesti,ierti toate greselile,uiti ca dupa ce o conduci acasa ea vorbeste la telefon sau pe net cu fostul prieten, uiti ca la o petrecere ea a baut pana a cazut sub masa si atunci cand ai fost sa o duci acasa ai gasit-o sarutandu-se cu altul, uiti ca atunci cand tu ii spui “TE IUBESC!” ea se gandeste la altceva si din partea ei, cel mai bun raspuns ar fi un “mda…ma bucur pentru tine” sau “mda…mi-ai spus asta de atatea sute de ori”, incerci sa o intelegi atunci cand ea are o problema pe care nu vrea sa o discute cu tine, desi tu te dai de ceasu mortii incercand sa o ajuti, inchizi ochii atunci cand ea e cu prietenele ei si pe tine te ignora,desi sta cu ele in fiecare zi, cel putin 5-6 ore la scoala (timp in care isi pot spune cate-n luna si-n stele) si cea mai tare chestie e ca atunci cand IUBESTI, chiar daca tu ai dreptate, lasi de la tine, doar ca sa nu o superi pe ea… ca deh… cate ca ea mai ai?!
Dar (peste tot exista un “dar”) vine un moment in care nu te poti plange de relatia pe care o ai, iti e relativ bine cu prietena ta cu care esti de mult timp, cu care ai trecut si prin bune si prin mai putin bune, dar parca ai avea nevoie de inca putina sare si piper in viata ta. Nu esti plictisit de ea,te simti bine cu ea, da’ parca nu mai ai aceeasi dorinta arzatoare de a o vedea zi de zi, avand in vedere ca nu si-a facut o operatie estetica prin care sa te surprinda :))
Asa ca… ce sa faci? Ai o slabiciune (toti avem) pentru fete. Mergi intr-un club, sau stai pe net, sau dai commenturi dulci si siropoase panaramelor de pe hi5, poate,poate-o pica vruna in plasa ta. Si intr-un final agati una; gasesti un pretext nobil ca sa o scoti din casa (de ex: “hai cu mine sa platesc telefonu” sau “hai sa platesc cablu-tv/internetu – asta chiar merge; e verificat :)) ) si iesi cu fata in oras, platesti facturile sau ce pretinzi ca vrei sa faci iar apoi mergi intr-un loc sa bei un suc. Cu putin noroc, daca stati in separeu, unde nu va vede nimeni, o iei cu vorba, cu una , cu alta si imediat iti cedeaza.
Asa-s toate! Nu conteaza daca are prieten si e cu el de nu stiu cati ani, deoarece pt tine il va lasa, pentru ca si ea vrea ceva “condimente” in viata ei, care a devenit din cauza lui doar rutina. Eu nu te incurajez sa iti parasesti prietena cu care-ai facut atatea (sau poate nu atat de multe) pentru una pe care abia ai cunoscut-o!Viata e prea scurta pentru a iti umple timpul cu ganduri prea mari de gen: casatorie, vila in satul Gheraiesti, sa faci 5 copii sau alte chestii care s-ar putea sa le faci mult mai tarziu. Cel mai bine e sa fii cu cat mai multe fete atunci cand esti tanar, pentru ca astfel inveti cate ceva de la fiecare si devii tu cel care “preia controlul”.
Concluzia poate fi una singura: fii SOLO cat mai mult timp posibil! Traieste-ti viata acum cat mai poti… ca doar nimeni nu moare virgin! Dar…niciodata nu poti fi sigur! :)))

4 comentarii:

Purple_Diamonds spunea...

really interesting way of putting things:) pe de o parte cred ca e adevarat, in fiecare zi, aceesi persoana, acelasi nume si aceeasi incercare de a-i fi pe plac si de a nu supara prin ceva, dar pe de alta parte cred ca fiecare zi petrecuta in compania persoanei iubite e un mic miracol, desi dupa cum bine spui poate fi doar o obisnuita. Dar, trecand peste asta, se poate renunta la rutina, iar "rutina", adik ceea ce se repeta in fiecare zi sa fie doar iubirea. Dar cand intervin chestii de gen, dupa cum ai spus ca cel de langa tine te ignora, desi pt tine doar el/ea exista, something's wrong si pana la urma ajung si eu la concluzia ta ca e mai bine sa fii singur :))
bv pt articol:)

BlackShad spunea...

Sa intzeleg ca esti player mare de acuma jmekere :))

Anonim spunea...

super tare articolul, andrei! ai mare dreptate in privinta faptului k relatiile de durata sunt doar o ambitie a persoanei respective de a sta cat mai mult impreuna. si mai ai dreptate cand spui ca mai bine ai mai multe de la care sa ai ce invata! bafta, si astept cu interes articolul urmator!

Anonim spunea...

articolul urmator pe aceasta tema nu va mai exista... prietenii stiu de ce :)) ia ada tastatura =))